YHDISTYS

Tietoa meistä

Vihreä Keidas ry on perustettu 1966. Se on yksi Suomen vanhimmista huumaavien aineiden väärinkäytön ehkäisemiseen pyrkivistä järjestöistä. Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Töölössä osoitteessa Sibeliuksenkatu 6. Hyvät kulkuyhteydet.

Pyrimme tukemaan erityisesti vaikeuksissa olevia ihmisiä päihteettömään, terveeseen ja tasapainoiseen elämään vertaistuen sekä  lähimmäisenrakkauden kautta. Tarjoamme palveluohjausta- ja neuvontaan Keitaan aukioloaikoina ja sovitusti.

Yhdistyksen ydintehtävä (missio): Erityisesti vaikeuksissa olevien asiakkaiden tukeminen päihteettömään ja terveeseen elämään ja yhteyteen.

Yhteinen tahtotila (visio): Vihreä Keidas ry on vapaaehtoistyöhön nojautuva ja yhteiskristilliseltä pohjalta, matalan kynnyksen periaatteella päihdetyötä Helsingissä tekevä järjestö. Se kannustaa lähimmäisiä rakkauden tekoihin ja auttaa erityisesti vaikeuksissa olevia ihmisiä päihteettömään ja terveeseen elämään sekä heidän tavoitteidensa toteuttamiseen. Vihreä Keidas ry tunnetaan päihderiippuvuuksista vapaan elämäntavan rohkeana edistäjänä. Kohderyhmänä ovat erityisesti avun tarpeessa olevat ihmiset sekä heidän läheisensä eli henkilöt, jotka ovat ilman inhimillistä tukea vaarassa jäädä vaille koulutusta, työtä tai yhteiskunnan tarjoamia palveluja.

(Tavoite): Kävijöidemme henkinen, hengellinen ja sosiaalinen kuntoutuminen sekä elämänhallinnan paraneminen. Tärkeimmät arvot perustuvat kristilliseen ihmiskäsitykseen: lähimmäisen rakkaus ja toisen ihmisen kunnioittaminen. Jokainen ihminen on arvokas Jumalan luomana. Yhteiskristillisyys inhimillisyys.


LIITY JÄSENEKSI

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä jäsenhakemuksen. Jäsenmaksu työssäkäyville 20 € / vuosi ja työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille 7 € / vuosi. Jäsenhakemukseen pyydämme laittamaan seuraavat tiedot: Etunimi:  Sukunimi:  Katuosoite:  Postiosoite ja kaupunki:  Puhelinnumero:  Sähköpostiosoite:  Haluan jäsentiedotteet: kirjeenä ___ (X)  sähköpostitse ___(X)

Jäsen hakemuksen voi palauttaa Vihreä keidas ry:n kohtaamispaikkaan tai sähköpostitse osoitteeseen:  katja.forsti@vihreakeidas.fi

Hakemus käsitellään johtokunnan kokouksessa, jonka jälkeen tiedot lisätään jäsentietokantaan. Jäsenmaksulomake lähetetään uudelle jäsenelle seuraavan jäsenkirjepostituksen yhdeydessä. Kiitos.

e
Lei